Roeier Simone

Ik roei sinds maart 2020 bij Roeivalidatie. Ik was op zoek naar een nieuwe sport, toen het door mijn ziekte MS niet meer lukte om te voetballen, schaatsen, skaten en hardlopen. Ik was al twee jaar aan het fitnessen onder fysiobegeleiding, maar ik mistte het sporten in de buitenlucht. Een collega van mijn vriend opperde of roeien niets voor mij was. Dit wilde ik wel een keertje proberen, dus ging ik mee naar zijn roeivereniging. Het roeien lukte best aardig voor een eerste keer en ik besloot een roeivereniging bij mij in de buurt te zoeken. Ik kwam uit bij Roeivalidatie, omdat ik door mijn beperkte kracht in mijn benen en energie mij niet op mijn plaatst voelde bij een reguliere roeivereniging. Ik startte op de woensdag met lessen van Leo, maar stapte al snel over naar de maandag (op deze dag gaat onze dochter naar de BSO) waar ik verder begeleid werd door Han. Ik roeide veel in de C2 boot Aertsvrienden, maar toen vrijwilliger Kees er op de maandag bij kwam heb ik de overstap gemaakt naar een twee ongestuurd. Dit zorgde voor een leuke nieuwe uitdaging. Meestal roeien we samen in één uur zeven kilometer. Dit is tot de Irenebrug en weer terug. Ik geniet enorm van het roeien en ben blij dat Roeivalidatie dit mogelijk maakt.

https://www.instagram.com/reel/C2Hys3EIhA6/?igsh=dzc3eTl0b2IwZHU3