Corona nieuws

Coronabulletin 29 maart 2021
Dinsdag 23 maart was er weer de inmiddels bekende persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jong waarbij we werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van de verspreiding van het Coronavirus.
Nog altijd waart dit virus rond in ons land en mede door de diverse mutaties van dit virus zijn wij op weg naar een derde golf. Geen goed bericht zo net voor de paasdagen. De beperkingen blijven nog wederom van kracht tot en met 20 april. Alleen de avondklok gaat een uur vooruit. Veel maakt dat niet uit omdat de klok, door het ingaan van de zomertijd, inmiddels ook een uur naar voren is gegaan.
Voor ons roeiers en vrijwilligers betekent dit dat wij voorlopig nog steeds niet kunnen roeien. Hopelijk kunnen wij versoepelen wanneer we verder zijn met de vaccinaties en gebruik van de zelftests. Maar dat horen we na 20 april.
Nu de lente is begonnen en de paasdagen voor de deur, willen we toch graag weer het water op. Ook de nieuwe eenpersoons skiffs met drijvers, die eind vorig jaar zijn aangeschaft, moeten nog worden gedoopt en ingeroeid.
Nog even geduld en laten we hopen dat wij in de zomermaanden weer kunnen genieten van de Rotte.
Voor nu wens ik iedereen prettige paasdagen en blijf gezond.
Namens bestuur SRV, Paul de Waal

Klik hier voor alle updates…..